Frank

 

Ik ben Frank Buiting geboren op 13 november 1969 te Braamt een ook nog steeds woonachtig in Braamt. Ik ben getrouwd met Sonja Kramer en vader van 2 kinderen, Naomie en Bjorn en bonusvader van Twan en Annemijn.

Van beroep ben ik aannemer en  in 1999 toegetreden in het familiebedrijf, en in 2013 van me vader het bedrijf over genomen en ben nu de 4e generatie in het bedrijf.

Mijn grootste hobby is sporten en dan niet doelbewust 1 sport maar meerdere, ik mag graag mountainbike, wielrennen en hardlopen. Maar hardlopen is wel me nummer 1 dat me heel veel plezier en ontspanning heeft gebracht.

Door het hardlopen ben ik ook steeds meer me grenzen gaan verleggen, en op zoek na nieuwe uitdagingen. Hieruit zijn de liefde voor trailrunning en OCR ontstaan. Het Obstacle Course Running heeft me zeer mooie momenten bezorgt zoals EK en WK maar ook heel veel vrienden.

Door me dagelijkse werk heb ik veel werkdruk en ook regelmatig stress en kan dit heerlijk van me aflopen tijdens een looptraining. Toen ik benaderd werd door Beard4life of ik interesse had in hun droomdoel hoefde ik niet echt lang na te denken en ja te zeggen tegen deze doel want ik dacht als het mijn zoveel ontspanning brengt ( en ik hoor het van vele andere lopers) , en je je hoofd lekker kunt leeg lopen dan moet het toch een geweldige remedie zijn tegen depressies.

Daarom wil ik me ook zo inzetten voor deze doel. Ook ben ik altijd opzoek na extreme dingen en dit kun je wel extreem noemen om het Rondje Nederland te volbrengen met 4 andere geweldige lopers en de hele crew dat achter ons staat.