Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

februari 2021

SV Trailrun Wijchen 6 feb 2021

6 februari
Wijchen

OORAH! De start van het Strong Viking seizoen 2021 begint op 06 februari natuurlijk weer met de Strong Viking Trail Run in Wijchen! Stel jezelf een doel om naartoe te trainen deze winter en schrijf jezelf samen met je vrienden in!

Meer weten »

maart 2021

SV Mud Edition 20 maart 2021

20 maart
Osnabrück

Zijn jij en je vrienden klaar voor modder, modder en nog eens modder? Ga dan samen de uitdaging aan tijdens de Mud Edition in Fürstenau bei Osnabrück, slechts 80km over de grens bij Enschede! Een nieuw jaar, een nieuw seizoen vol gave obstacle runs! Trap het obstacle run seizoen samen met ons af tijdens de Strong Viking Mud Edition in het bosrijke en oud-militaire oefenterrein in Fürstenau, nabij Osnabrück. Naast de vele unieke, nieuwe en spectaculaire hindernissen krijg je tijdens deze obstacle run ook nog te maken met heel veel MODDER! Je kunt kiezen uit een parcours van 4, 7, 13, 19 of 42km. De Strong Viking Mud Edition is gekozen tot beste Obstacle & Mud run van Duitsland! Zorg dat je goed voorbereid bent op diepe trenches, lange mud crawls en enorm veel modder obstakels! Oorah!

Meer weten »

juli 2021

Rondje Nederland

16 juli @ 10:00 - 23 juli @ 17:00 CEST
Sea You, Reyndersweg 2
Velsen-Noord, 1951 LA Nederland
+ Google Maps

Het is zover!! Deze week start ons Rondje om Nederland. Het event der events, DE happening van het jaar! komt dat zien 😁

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen